Bilder från inspelning av Programväljarfilmen

Nu är vi i full färd med att spela in den nya filmen om gymnasieskolan – Programväljarfilmen. Som det ser ut nu flyter inpelningen på enligt plan och vi beräknar kunna leverera senast vecka 37, troligen tidigare.

Filmen kommer att vara cirka 20-25 minuter lång och innehålla en presentation av samtliga nationella program samt annan allmän information. Ni som haft Tremedias gamla film kommer att känna igen upplägget och den nya filmen kommer bara att innhålla nytt material inspelat 2021.

I studion kommer två programledare och en expert/syv att lotsa tittaren genom hela filmen. Varje program kommer att presenteras med filmer från skolor och arbetsplatser.

Efter detta kommer det att rulla bilder från samtliga inriktningar med speaker som berättar om respektive inriktning. Detta kommer även att kompletteras med grafiska element som kommer in i bild med t.ex. text för inriktningsnamn. Allt för att öka förståelsen och betona det som är extra viktigt.

Programmen kommer att presenteras några stycken åt gången. Dessa avsnitt med program kommer sedan att varvas med ett antal avsnitt med allmän information. Filmen visar hur gymnasieskolan ser ut idag och lyfter fram bredden och mängden utbildningar som finns.

Filmen kommer att levereras digitalt som en streamad version.

Beställ Programväljarfilmen