Om oss på Tremedia

Tremedia är ett förlag som är landets marknadsledande producent av utbildningsinformation om gymnasieskolan m.fl. utbildningsformer. Våra produkter och tjänster används främst av studie- och yrkesvägledare och skolledare. Vår mest kända produkt är Programväljaren och vi vill främja en genusmedveten studie- och yrkesvägledning och visa på ett mångkulturellt samhälle.

Stärka vägledarnas roll

Tremedia ger ut böcker och utbildningslitteratur som handlar om vägledning i vidare bemärkelse. Med vårt arbete vill vi stärka och hjälpa landets vägledare i deras dagliga arbete samt bidra till att elever på ett mer överskådligt sätt kan orientera sig i utbildningsvärlden. Tremedia strävar också efter att stärka vägledarnas möjligheter att utvecklas professionellt.

Elevinformation helt fri från reklam

Tremedia vill erbjuda elevmaterial som präglas av saklighet och är helt fri från reklam. Ingen betalar för att medverka i våra publikationer och vi på Tremedia behåller på så sätt kontrollen över allt som skrivs. Vi går igenom alla texter om skolor och utbildningar och ser till att de INTE innehåller några “marknadsföringsuttryck”. En faktabaserad, saklig och informativ text i kombination med illustrerande foton tror vi kan hjälpa eleverna att göra väl underbyggda och faktabaserade val.

Kontakta oss

Du når oss på telefon 033-29 31 40 eller mejl info@tremedia.se
Adress: Katrinedalsgatan 13A, 504 51 Borås

Din beställning kan du skicka in via “Min beställning” eller mejla direkt till order@tremedia.se

Anna Stenberg
Anna Stenberganna@tremedia.se
Anna driver idag företaget och har ansvar för kundkontakter, produktutveckling, webbutveckling och allt grafiskt arbete. Hon har högskoleutbildning inom information och kommunikation, elektronisk publicering samt projektledning. Har du en bokidé som handlar om vägledning? Kontakta Anna!
Lennart Söderlund
Lennart Söderlundlennart@tremedia.se
Lennart är Tremedias sakkunnige och ansvarar för det textmässiga innehållet och insamling av uppgifter. Han fungerar även som redaktör för Tremedias e-nytt och ansvarar för faktagranskning och korrekturläsning av alla produkter och publikationer.

Välkommen att kontakta oss!

På Tremedia vill vi gärna ha en nära kontakt med våra kunder.
Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor. Bäst når du oss på våra e-postadresser, ovan.