Köp- och leveransvillkor

1. Allmänt
Tremedia säljer produkter med leverans inom Sverige och EU.

Beställningar tas enbart emot via tremedia.se samt via mejl på order@tremedia.se. Vid frågor går det bra att mejla eller ringa till oss på Tremedia.
Efter att ha beställt från tremedia.se behöver ni bevaka er inkorg för mail samt sms.

Tremedia förbehåller sig rätten att ta bort en beställning om särskilda skäl föreligger. Tremedia reserverar sig för slutförsäljning, förseningar, tekniska problem, framflyttning av utgivningsdatum och felaktig artikelinformation.

2. Priser och betalning
Priserna på våra produkter anges i svenska kronor exkulsive moms. Vi följer Skatteverkets tabell för momssatser. Bokmoms ligger på 6%.

Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. Priset som var aktuellt vid beställningstillfället är det som gäller oavsett om priset går upp eller ned efteråt.

Tremedia skickar faktura i första hand som e-faktura där detta är möjligt. I andra hand skickas pdf-faktura till kundens e-postadress.

I webbshoppen finns även möjlighet till swishbetalning.

Fakturan har 30 dagars förfallotid.

3. Fraktsätt
Aktuell kostnad för fraktsätt framgår i kassan. Tremedia använder Eskils Tryckeri som distributör och överlåter val av fraktsätt till dem.

Digitala produkter laddas ner direkt i webbshoppen alternativt skickas som nedladdningsbar länk till kundens e-postadress.

* Leverans sker i enlighet med de uppgifter som anges vid beställningstillfället. Kunden har därför ett ansvar att ange korrekta uppgifter.

4. Leveranser
För lagervara beräknas leveranstiden till inom en vecka. Digitala leveranser kan laddas ner omgående i webbshoppen.

5. Försening
Vi och vår distributör gör vårt bästa för att leverera så fort som möjligt, men ibland kan det ändå bli förseningar. Vi kan därför inte garantera leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för förseningar. Vi reserverar oss rätten att avboka er beställning om det blir problem med leverans eller betalning.

6. Avbokning
Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella felaktigheter. Om det skulle ske så kontaktas kunden via mejl.

7. Ångerrätt och retur
Du kan ångra din beställning inom 14 dagar. Mejla info@tremedia.se för att meddela att du önskar göra en retur. Vid retur står kunden för returportot.

Retur skickas till:
Tremedia/Eskils Tryckeri
c/o ACG
Älvsborgsleden 7
504 31 Borås

8. Ej uthämtade paket
För ej uthämtade brev eller paket debiterar vi er för våra kostnader för frakt enligt orderbekräftelse.

9. Reklamation
När ni som kund hämtar ut eller tar emot er beställning ska ni omgående kontrollera att emballaget är helt och att innehållet är intakt. Reklamation sker via mejl till info@tremedia.se. Bifoga gärna bilder, information om när felet upptäcktes samt beskrivning av felet. Du som kund har möjlighet att välja på att få produkten levererad på nytt alternativt ett återköp. Vid godkänd reklamation bekostar Tremedia kostnaden för returfrakt.

Reklamation till Tremedia ska göras inom skälig tid efter det att felet upptäckts, dock senast inom 1 månad.