Kostnadsfria nedladdningar

Här finns handledningar, sammanfattningar och arbetsmaterial relaterade till vissa av Tremedias publikationer och PowerPoint-presentationer. Alla dessa är kostnadsfria att ladda ner och du kan använda dem och anpassa dem så att de passar dig och ditt arbetssätt.

Handledningarna finns både som pdf- och wordfiler. Om du laddar ner wordfilen kan du själv gå in i dokumentet och lägga till och ta bort information anpassad till din målgrupp och område.

Om gymnasieskolan

Programväljarkollen är ett onlinequiz för elever som ska välja till gymnasiet med början höstterminen 2021.
Quizen gör att eleverna blir mer förberedda och ökar möjligheterna att göra ett väl underbyggt gymnasieval.

Gå till Programväljarkollen >>

Här hittar du en pdf-fil som innehåller fyra sidor med frågor för elever som ska välja till gymnasieskolan. Elevarbetsfoldern är fri att ladda ner och skriva ut och dela ut till eleverna. Här finns även en fil med vägledande svar.

Programväljarens Elevarbetsfolder 2021/2022 >>

Vägledande svar – Elevarbetsfoldern 2021/2022 >>

Om högskolan och andra eftergymnasiala studievägar

Jobbkort

iGlappet – Arbetsmaterial

iGlappet är är en publikation till för dig som arbetar med att stödja och inspirera människor i deras karriärutveckling. Längst bak i boken iGlappet finns ett kapitel med arbetsmaterial. Du kan kopiera dessa sidor fritt och de är utformade för att kunna anteckna på. Du kan även ladda ner arbetsmaterialet och skriva ut det kostnadsfritt här >>

Rävkort/Foxcards