Programväljarfilmen

Vi har nu initierat ett samarbete med en byrå som fått uppdraget att tillsammans med Tremedia producera en helt ny och uppdaterad film som presenterar gymnasieskolan.

Programväljarfilmen har underrubriken ”Allt om gymnasieskolan” likt katalogen Programväljaren. Filmen kommer att vara cirka 20-25 minuter lång och innehålla en presentation av samtliga nationella program samt annan allmän information.
I studion kommer två programledare och en expert/syv att lotsa tittaren genom hela filmen.

För er som haft vår förra film så kommer ni att känna igen upplägget. Varje program kommer att presenteras med filmer från skolor och arbetsplatser. Efter detta kommer det att rulla bilder från samtliga inriktningar med speaker som berättar om respektive inriktning. Detta kommer även att kompletteras med grafiska element som kommer in i bild med t.ex. text för inriktningsnamn. Allt för att öka förståelsen och betona det som är extra viktigt. Programmen kommer att presenteras några stycken åt gången. Dessa avsnitt med program kommer sedan att varvas med ett antal avsnitt med allmän information.

Filmen visar hur gymnasieskolan ser ut idag och lyfter fram bredden och mängden utbildningar som finns. Vi vill skapa en positiv och inspirerande bild av gymnasieskolan och vara informativa på ett intressant men ändå sakligt sätt. Allt material i filmen kommer att vara inspelat 2021 och helt uppdaterat enligt det som gäller för gymnasieskolan idag.

Programväljarfilmen kommer att levereras digitalt som en streamad version.

I nuläget rullar inspelningen av filmen på enligt plan men på grund av pandemin reserverar  vi oss för eventuella förseningar.

Beställ Programväljarfilmen i webbshopen