Nu är Programväljaren färdig och har anlänt från tryckeriet. Distributionen är i full gång och den första sändningen kommer att gå från Borås imorgon. Det kommer att ta ytterligare några dagar att få iväg alla leveranser men om du har beställt borde dina kataloger vara hos dig nästa vecka. För er som har en lokalt anpassad Programväljare kan leveransen dröja ännu någon vecka. Detta gäller för dig som använder Programväljaren för Boråsområdet, Örebro, Fyrkanten, Linköping och Katrineholm.

Tillsammans med Programväljaren levereras Programstrukturer, Gymnasiesärskolans broschyr och Filmen om gymnasieskolan på DVD. Affischer levereras separat i rör och PowerPoint-presentationer digitalt. Samtliga PowerPoint-presentationer och den digitala versionen av Filmen om gymnasieskolan har levererats till angiven e-postadress idag. Har du problem med digitala leveranser så mejla anna@tremedia.se.

Har du glömt beställa?
Ingen fara! Vi har en överupplaga så skicka din beställning till order@tremedia.se så skickar vi så snabbt vi kan.