Sekretesspolicy

Personuppgiftshantering på Tremedia i Borås AB

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn och mejladress, samt leverans- och fakturaadress. Syftet med en sådan behandling är för att kunna administrera din beställning när du som kund hos oss beställer ur vårt produktsortiment och när du som prenumerant hos oss frivilligt registrerar dig för att få vårt E-nytt.

Vi har fått dina uppgifter från dig när du som kund beställt produkter hos Tremedia eller när du som prenumerant registrerat dig för att få Tremedias E-nytt. Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Dina uppgifter kommer att lagras på ett tryggt och säkert sätt i våra verksamhetssystem så länge du är kund hos oss.

De personuppgifter vi behandlar om dig delas endast med de företag som behöver veta dessa för att du ska få det du beställt. Det gäller orderhantering, fakturering samt distribution. Vi kommer endast att dela dina personuppgifter med en tredje part om vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.

Personuppgiftsansvarig på Tremedia är Anna Stenberg. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på anna@tremedia.se. Du når vårt dataskyddsombud på anna@tremedia.se eller 033-29 31 40. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Denna text kan gradvis komma att uppdateras över tid. Väsentliga textuppdateringar kommer vi meddela via www.tremedia.se och via vårt E-nytt (klicka här för att prenumerera på Tremedias E-NYTT).

2018-05-21T12:34:07+00:00 2018-05-21|
Translate »